AgencjeCennik
Platnosci i konto

Jak zarzadzac workspace

Tworzenie workspace, zarzadzanie czlonkami i konfiguracja polaczen z Instagramem.

W skrocie:Workspace laczy jedno konto na Instagramie z CreatorFlow. Utworz workspace z nazwa i kolorem, a nastepnie polacz Instagrama. Uzyj Ustawien workspace, aby zarzadzac czlonkami i zmieniac ustawienia. Ostrzezenie: odlaczenie Instagrama trwale usuwa wszystkie automatyzacje, kontakty i historie rozmow w tym workspace — aby rozwiazac problem z polaczeniem, napisz zamiast tego na hello@creatorflow.so.

Czym jest workspace?

Workspace to kontener dla jednego konta na Instagramie i wszystkich jego automatyzacji, kontaktow i analityk. Jesli zarzadzasz wieloma kontami na Instagramie, potrzebujesz jednego workspace na konto.

Free

1 workspace

Pro

2 workspace

Growth

5 workspace

Jak utworzyc workspace

1

2

3

4

5

Ustawienia workspace

Kliknij nazwe workspace > Ustawienia workspace. Trzy zakladki:

Ogolne

Zmiana nazwy, koloru lub usuwanie workspace. Usuwanie jest trwale.

Czlonkowie

Zapraszanie czlonkow zespolu przez e-mail. Trzy role: Wlasciciel (pelny dostep do wszystkiego), Administrator (zarzadzanie automatyzacjami i czlonkami), Czlonek (tylko podglad).

Konto IG

Pokazuje polaczone konto na Instagramie. Uzyj przycisku Odswierz, aby zsynchronizowac dane.

Uwaga

Funkcja zapraszania czlonkow jest w trakcie ulepszania. Jesli zaproszenia nie dzialaja, skontaktuj sie z hello@creatorflow.so.

Przelaczanie miedzy workspace

Kliknij nazwe workspace w pasku bocznym. Rozwijane menu pokaze wszystkie Twoje workspace. Kliknij dowolny, aby sie przelaczyc.

Jezyk aplikacji: Przelacz miedzy angielskim, portugalskim i hiszpanskim z menu rozwijanego workspace.

Odlaczanie Instagrama

Przycisk Odlacz znajduje sie w Ustawienia workspace > Konto IG, ale uzyj go tylko wtedy, gdy naprawde chcesz wyczyscic caly workspace.

Jesli chcesz rozwiazac problem z polaczeniem lub przeniesc Instagrama do innego workspace, nie odlaczaj — napisz na hello@creatorflow.so, a zespol zalatwi to po stronie backendu bez utraty danych.

Ostrzezenie

To jest trwale i nie mozna tego cofnac. Odlaczenie usuwa wszystkie automatyzacje i zatrzymuje wszystkie rozmowy DM w tym workspace.

Frequently Asked Questions

Ile workspace'ów dostaję?+

Free zawiera 1 workspace, Pro 2, a Growth 5. Jeden workspace obsługuje jedno konto Instagram.

Co się stanie, jeśli odłączę Instagram od workspace'u?+

Odłączenie trwale usuwa wszystkie automatyzacje, kontakty i historię rozmów w tym workspace, bez możliwości odzyskania. Aby naprawić problem z połączeniem lub przenieść konto, napisz na hello@creatorflow.so.

Czy mogę zaprosić członków zespołu?+

Członkowie zespołu są dostępni w planie Growth, do 5 osób. Zapraszasz ich w Workspace Settings > Members.

Ostatnia aktualizacja: 23 lipca 2026

Ostatnia aktualizacja: 23 lipca 2026

CreatorFlow często się zmienia, więc szczegóły na tej stronie mogą być nieaktualne. Jeśli coś tutaj nie zgadza się z tym, co widzisz w aplikacji, źródłem prawdy jest czat w aplikacji — otwórz go w prawym dolnym rogu w CreatorFlow.

Zacznij korzystać z CreatorFlow już dziś

Dołącz do 20 000+ twórców i marek, którzy zamieniają komentarze na Instagramie w rozmowy.

Start za Darmo