AjanslarFiyatlandırma
Faturalandırma ve Hesap

Hesabınızı Nasıl Silersiniz

CreatorFlow hesabınızın ve ilişkili tüm verilerin kalıcı silinmesini isteyin.

Kısaca:CreatorFlow hesabınızı silmek için kayıt e-posta adresinizle hello@creatorflow.so adresine e-posta gönderin. Silme kalıcıdır: tüm çalışma alanları, otomasyonlar, kişiler ve veriler kaldırılır. Uygulamada henüz self-servis silme özelliği yoktur.

Silme Nasıl İstenir

hello@creatorflow.so adresine "Hesap Silme Talebi" konulu bir e-posta gönderin. Kaydolmak için kullandığınız e-posta adresini (Google hesap e-postanızı) ekleyin.

Ekibimiz talebinizi işleyecek ve tamamlandığında onaylayacaktır. Çoğu talep birkaç iş günü içinde tamamlanır.

Neler Silinir

Her şey kalıcı olarak kaldırılır:

Tüm çalışma alanları

Hesabınıza bağlı her çalışma alanı silinir.

Tüm otomasyonlar

Aktif ve duraklatılmış otomasyonlar kaldırılır.

Tüm kişiler ve toplanan e-postalar

Otomasyonlarınız aracılığıyla toplanan kişi verileri silinir.

Tüm analitik veriler

DM sayıları, tıklama oranları ve coğrafi analitikler kaldırılır.

Hesap profiliniz ve ayarlarınız

Giriş bilgileriniz, tercihleriniz ve faturalandırma bilgileriniz silinir.

Uyarı

Bu geri alınamaz. Daha sonra CreatorFlow kullanmak isterseniz yeni bir hesap oluşturmanız gerekir.

Silmeye Alternatifler

Otomasyonları durdurun ama hesabınızı koruyun

Otomasyonlar sayfasında otomasyonlarınızı kapatın.

Instagram bağlantısını kesin ama hesabınızı koruyun

Çalışma Alanı Ayarları > IG Hesabı > Bağlantıyı Kes'e gidin. Bu otomasyonları durdurur ama CreatorFlow hesabınızı korur.

Ücretli aboneliğinizi iptal edin

Ayarlar > Faturalandırma > Aboneliği İptal Et'e gidin. Fatura döneminizin sonuna kadar erişiminiz devam eder, ardından Ücretsiz plana geçersiniz. Verileriniz kalır.

Önce verileri dışa aktarın

Silmeden önce kişilerinizi indirmek için Kişiler > CSV'ye Aktar'a gidin (Pro/Growth planları).

Frequently Asked Questions

CreatorFlow hesabımı nasıl silerim?+

hello@creatorflow.so adresine "Account Deletion Request" konusuyla yazın ve kaydolurken kullandığınız adresi ekleyin. Uygulamada henüz kendi kendine silme yok.

Silme ne kadar sürer?+

Silme talepleri 30 gün içinde işleme alınır.

Verilerimi silmeden her şeyi durdurabilir miyim?+

Evet. Automations sayfasından otomasyonlarınızı kapatın. Bu tüm etkinliği durdurur ve hesabınızı, otomasyonlarınızı ve kişilerinizi olduğu gibi bırakır. Disconnect düğmesini kullanmayın: tüm otomasyonları, kişileri ve geçmişi kalıcı olarak siler.

Son güncelleme: 23 Temmuz 2026

Son güncelleme: 23 Temmuz 2026

CreatorFlow sık sık güncellenir, bu yüzden bu sayfadaki bazı ayrıntılar üründen geri kalabilir. Buradaki bir şey uygulamada gördüğünüzle uyuşmuyorsa, doğru bilgi kaynağı uygulama içi sohbettir — CreatorFlow'un sağ alt köşesinden açın.

CreatorFlow ile bugün başla

Instagram yorumlarını sohbete çeviren 20.000+ içerik üreticisi ve markaya katıl.

Ücretsiz Başla